De omslag van burn-out naar herstel begint met acceptatie van de situatie zoals die nu is. Vanaf dat moment laat je het gevecht los van ‘willen maar niet kunnen’. Dan kan je systeem werkelijk tot rust komen. Lichaam en geest komen weer met elkaar in verbinding als je aandacht gericht is op het hier en nu. En daarmee kom je opnieuw in verbinding met wat er in je leeft, met jezelf. Misschien is het in eerst instantie even wennen aan wat je van jezelf ontdekt in het hier en nu. Maar de inzichten die je daarmee opdoet leiden je naar herstel. Je komt er achter waardoor je tot het punt van burn-out bent gekomen. En wat voor jou belangrijk is vanaf nu.

Het herstel is niet aan tijd gebonden. Het kan onverwacht snel gaan, of stap voor stap beter. Vaak ervaren mensen hun burn-out als een periode waarin transformatie plaatsvindt. Pijnlijk, maar in de pijn vinden ze zichzelf terug op een nieuwe manier.

Heb je een burn-out of het gevoel dat je er tegenaan zit? Wees welkom. Ik help je graag om weer in verbinding te komen met wat belangrijk voor je is, zodat je zelf weer verder kan.