Particulieren en bedrijven

Voor wie?
Meer rust in je lijf en hoofd
Weer plezier ervaren in wat je doet
Weer kunnen ontspannen
Je werk op je werk laten

Dichterbij jezelf komen

Verandering ontstaat wanneer je aandacht geeft aan wat er in je leeft

Herken je je in één of meer van het volgende? Je wilt weer in balans zijn. Meer rust hebben in je lijf en hoofd. Weer plezier ervaren in wat je doet. Je weer ‘goed’ voelen. Je werk op je werk kunnen laten. Weer kunnen ontspannen. Je wilt begrijpen waar je klachten vandaan komen en hoe je er iets aan kan veranderen.

Er kunnen allerlei redenen zijn die maken dat je ergens in vastloopt, of ergens zelf niet uitkomt. Of die maken dat je de verbinding bent kwijtgeraakt met wat belangrijk en wezenlijk voor je is. Je hebt mogelijk klachten als spanning, stress, angsten, piekeren, wisselende stemmingen, lichamelijke klachten, oververmoeidheid, of te maken met burn-out.

Het kan zijn dat een deel in jezelf onvoldoende aandacht heeft gekregen. Vaak is dat omdat het te spannend, moeilijk of pijnlijk was. Of omdat het gewoon niet uitkwam. Nu merk je dat je er niet omheen kunt. Misschien weet je nog niet goed wat het is, maar het heeft aandacht nodig.

Tijdens de coaching of counseling is er alle ruimte voor jou, jouw manier, jouw weg. Daar sluit ik op aan. Jij bepaalt wat aandacht krijgt. Ik help je om je aandacht in het hier en nu te blijven richten op dat deel dat aandacht nodig heeft. Door daar bewust met je aandacht bij te blijven, vanuit nieuwsgierigheid, ontstaat er ruimte. In die ruimte komen nieuwe inzichten op en komt verandering op gang.

Je komt opnieuw in verbinding met wat er in je leeft. En gaat weer zien wat belangrijk en wezenlijk voor je is.

Voor de werkgever

Met vroegtijdig inzetten van coaching wordt onnodig ziekteverzuim voorkomen.

Het is een kwestie van op tijd de juiste hulp inschakelen. Bij verzuim of dreigend verzuim overziet de werknemer de eigen situatie vaak niet meer en komt er daardoor alleen niet uit. Coaching helpt de werknemer om naar binnen te kijken, er achter te komen wat de oorzaak is van het (dreigende) verzuim
en wat belangrijk is voor diegene. Zo krijgt de persoon weer regie over zijn/ haar situatie en kan in overleg met de werkgever keuzes maken die passend zijn.
Verzuim wordt hierdoor voorkomen of duurt korter.

Persoonlijke coaching van een werknemer kan worden ingezet:

  • Als werkgever of werknemer signaleren dat er problemen zijn die mogelijk tot
    uitval kunnen leiden.
  • Als de werknemer zich heeft ziek gemeld.

Benieuwd hoe coaching voor jouw werknemers kan helpen? Neem contact op door te bellen naa0644740251 , te mailen naar linda@coachencounselor.nl of het contactformulier in te vullen.

Neem vrijblijvend contact op